" December 2013,

Inmiddels is het al bijna 5 jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van onze vriend Jan. Daarmee komt er ook een einde aan de termijn die Jan ons gegeven heeft, om zijn nalatenschap aan goede doelen te besteden.
Het saldo van de nalatenschap is op dit moment niet meer voldoende om nog nieuwe aanvragen voor financiele steun in behandeling te nemen cq honoreren.

Namens onze vriend Jan danken wij U hartelijk voor de vele goede tips, suggesties maar vooral ook voor alle goede en liefdevolle bestedingen van Jan's nalatenschap.

Met vriendelijke groet,
Stichting Vrienden van LaRouche

Tien Boom
Leon Brouwers
Erik Driessen
Hans Evers
Coen Schoeren
Erik Simons"

 
 
Juni 2013 Project Joep
 
 
 
 
April 2013
Nieuwe school voor Maneah in de steigers
 
 
 
Uitgebreide foto reportage bouw school
 
Februari 2013
 

James wordt timmerman

James

 
Mei 2012
 
Winnares Larouche keramiekprijs 2012
Henneke Chevalier winnares Larouche keramiekprijs
 
 
18 September 2011
Nieuwe donaties 2011
 
12 Juli 2011
Vrienden van LaRouche exposeren kerstgroep
Kerstgroep
 
 
6 Februari 2011
Nieuwe donaties 2011
 
23 Mei 2010
Winnaar Larouche Keramiekprijs 2010
Eva Roucka, Corbes Frankrijk: winnares LaRouche keramiekprijs 2010
 
Keramiekmarkt Swalmen
 
KeramiekmarktSwalmen
 
 
 
 
 
 
 
 
Keramiekmarkt Swalmen
 
8 Maart 2010

LaRouche Keramiekprijs

De Internationale keramiekmarkt Swalmen heeft dit jaar een primeur.  Voor het eerst zal er dit jaar een prijs worden uitgeloofd en wel ter waarde van € 1000,-. Deze prijs is vernoemd naar en opgedragen aan Jan Crins.
Larouche

Jan werkte als bestuurslid vooral achter de schermen; hij coördineerde de inzet van alle vrijwilligers die tijdens de marktdagen zijn ingezet en regelde alles rondom de horeca.  Voor de organisatoren van de keramiekmarkt was Jan goud waard, iemand die met veel enthousiasme meewerkte en, perfectionist als hij was, altijd zijn zaakjes tot in de puntjes regelde.
Jan droeg de markt een warm hart toe en was, behalve een excellente en creatieve kok, zelf in zijn vrije tijd verwoed schilder en keramist. Uit dankbaarheid en als herinnering aan Jan
is het idee ontstaan om de ‘LaRouche Keramiekprijs’ in het leven te roepen.

Thema ‘Creatief in de keuken’

De  ‘LaRouche Keramiekprijs’ wordt uitgereikt aan de keramist die een bepaald thema het beste en meest origineel uitwerkt. Op de komende 12e Internationale Keramiekmarkt Swalmen is als thema gekozen: ‘Creatief in de keuken’, een thema dat Jan zeer zou hebben aangesproken.

Voor meer informatie:

Keramiekmarkt Swalmen
www.keramiekmarkt-swalmen.nl