" December 2013,

Inmiddels is het al bijna 5 jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van onze vriend Jan. Daarmee komt er ook een einde aan de termijn die Jan ons gegeven heeft, om zijn nalatenschap aan goede doelen te besteden.
Het saldo van de nalatenschap is op dit moment niet meer voldoende om nog nieuwe aanvragen voor financiele steun in behandeling te nemen cq honoreren.

Namens onze vriend Jan danken wij U hartelijk voor de vele goede tips, suggesties maar vooral ook voor alle goede en liefdevolle bestedingen van Jan's nalatenschap.

Met vriendelijke groet,
Stichting Vrienden van LaRouche

Tien Boom
Leon Brouwers
Erik Driessen
Hans Evers
Coen Schoeren
Erik Simons"


 

 

 

 

In 2009 hebben we helaas veel te vroeg afscheid moeten nemen van Jan Crins, onze goede vriend LaRouche.
Maar we zijn nog niet van hem af……….integendeel!

Want het is voor ons: Stichting Vrienden van LaRouche, een leuke uitdaging om in de komende jaren diverse charitatieve instellingen, projecten en goede doelen te vinden die in aanmerking kunnen komen voor een financiële donatie, afkomstig uit de nalatenschap van Jan.

Immers zoals jullie waarschijnlijk weten was het de wens van Jan dat zijn nalatenschap door de Stichting Vrienden van LaRouche ten gelde wordt gemaakt om  vervolgens  charitatieve instellingen en/of kleinschalige sympathieke projecten financieel te steunen.  Jan heeft ons hiervoor 5 jaar de tijd gegeven.

Inmiddels is het ten gelde maken van de nalatenschap afgerond. Zijn  inboedel, zijn kunstwerken en zijn huis is verkocht, de hypotheek afgelost en de notaris is betaald!
Onder de streep is een nu mooi bedrag overgebleven, zodat wij een begin hebben gemaakt met zoeken van charitatieve instellingen, projecten en goede doelen die we vervolgens financieel zullen ondersteunen.

Op deze site zullen we jullie de komende jaren informeren aan  welke instellingen,  projecten en goede doelen de stichting een financiële bijdrage heeft verstrekt.

En ook niet onbelangrijk: mochten jullie kennis hebben van sympatieke charitatieve instellingen, goede doelen en kleinschalige initiatieven/projecten die om een financiele bijdrage verlegen zitten en waarvan jullie denken: dat is nou net iets dat Jan graag zou ondersteunen, laat het ons weten.
Wij zullen deze dan toetsen aan de criteria die Jan ons heeft aangegeven. Het zal jullie niet verbazen dat de grote charitatieve instellingen met heel veel overheadkosten en directeuren met tonnen salaris, hier niet onder vallen.

Met vriendelijke groet,
Stichting Vrienden van LaRouche

Tien Boom
Leon Brouwers
Erik Driessen
Hans Evers
Coen Schoeren
Erik Simons

 

    info@larouche.nl